Radno pravo

Svaki uspješni poduzetnik koji je istovremeno i poslodavac svjestan je poteškoća i potencijalnih rizika koji mogu nastati u vezi sa zaposlenjem. Slijedom navedenog, primanje visoko-kvalitetnih savjeta u pravom trenutku ključno je kako bi se izbjegli potencijalni radni sporovi i rizici koje oni donose. Budući da redovito savjetujemo veliki broj klijenata u odnosu na sva pitanja zaposlenja, naši iskusni odvjetnici mogu pružiti svakom klijentu visoko-kvalitetne savjete u pravom trenutku i osigurati zaštitu kako poslodavca tako i zaposlenika. Stoga smo u mogućnosti pružiti podršku u odnosu na:

  • izradu ugovora o zapošljavanju i upravljanju;
  • izradu internih pravila i postupaka koji su obvezni prema Zakonu o radu
  • pomoć klijentima u pripremi raskida postojećih ugovora o radu
  • organiziranje seminara koji daju zaposlenicima uvid u najznačajnije aspekte Zakona o radu
  • pružanje pravnih savjeta u pogledu na obvezne odredbe Zakona o radu i drugih pitanja vezanih uz rad (npr. propisi o zaštiti na radu)
  • pomoć klijentima u slučaju radne ili neke druge srodne inspekcije te zastupanje u potencijalnim prekršajnim postupcima

Naš tim zaposlenika imati će odgovor za bilo kakvo pitanje, a naša brza pomoć i dostupnost biti će nešto što će Vas uvjeriti da će Vaša prava biti zaštićena i da će potencijalni rizik biti sveden na minimum.

Članovi našeg tima su uvijek dostupni te su svjesni važnosti ovih pitanja, tako da možete biti usredotočeni na Vaše svakodnevno poslovanje, a mi ćemo se pobrinuti da se Vaš problem riješi na najbolji mogući način.