Radno pravo

Svaki uspješni poduzetnik koji je istovremeno i poslodavac svjestan je potencijalnih poteškoća i rizika vezanih uz zapošljavanje. Slijedom navedenog, primanje visokokvalitetnih savjeta u pravom trenutku ključno je kako bi se izbjegli potencijalni radni sporovi i rizici koje oni donose. Budući da redovito savjetujemo veliki broj stranaka u odnosu na sva pitanja radnog prava, svakoj stranci možemo pružiti pravovremeni, visokokvalitetan savjet i osigurati zaštitu kako poslodavca, tako i zaposlenika. U tom smislu, u mogućnosti smo pružiti podršku u odnosu na:

  • izradu ugovora o radu i menadžerskih ugovora,
  • izradu Zakonom o radu propisanih internih pravila i postupaka,
  • pripremu otkazivanja postojećih ugovora o radu,
  • organiziranje seminara za rukovodeće zaposlenike u pogledu najznačajnijih aspekata Zakona o radu,
  • savjetovanje u pogledu obveza propisanih Zakonom o radu i drugih pitanja vezana uz rad (npr. zaštita na radu),
  • savjetovanje i praćenje u slučaju radnih ili sličnih inspekcija te zastupanje u potencijalnim radnim i prekršajnim postupcima.

Naš tim za radno pravo imat će odgovor na bilo koje pitanje, a naša brza pomoć i dostupnost bit će nešto što će Vas uvjeriti da će Vaša prava biti zaštićena i da će potencijalni rizik biti sveden na minimum.

Članovi našeg tima su uvijek dostupni i svjesni važnosti situacije, tako da Vi možete ostati usredotočeni na Vaše svakodnevno poslovanje, a mi ćemo se pobrinuti da Vaš problem bude riješen na najbolji mogući način.