Nekretnine

Osiguranje klijentima da je njihova investicija u nekretnine sigurna, unatoč nesigurnoj investicijskoj klimi i javnim registrima koji su još uvijek u procesu verifikacije, je nešto što smatramo jednim od svojih ključnih zadaća.

Naši pravni profesionalci imaju iskustva u različitim aspektima ove grane prava odnosno od kupovine zemljišnih čestica u građevne ili poljoprivredne svrhe, sve do kapitalnih projekata vezanih uz nekretnine koji obuhvaćaju kupovinu zemljišta i konstruiranje trgovačkog centra. Prema tome, u mogućnosti smo pružati našim klijentima potpun opseg usluga vezanih za prodaju, stjecanje, odnosno kupovinu te izmjenu namjene zemljišta itd.

Za naše klijente nudimo sljedeće usluge:

  • sastavljanje ugovora o kupoprodaji i upis novog vlasnika u odgovarajuće javne registre
  • ispitivanje i due diligence zemljišnih čestica, obradive zemlje, postojećih građevina i različitih vrsta konstrukcija
  • sastavljanje i pregovaranje prilikom sklapanja ugovora o zakupu poslovnog prostora
  • asistencija pri procesu dobivanja koncesije na nekretnini, uključujući marine i morska dobra
  • zastupanje klijenata u postupku usvajanja planova prostornog uređenja
  • pomoć klijentima u svim ostalim slučajevima povezanim s nekretninama, uključujući sve regulatorne postupke

Naš odjel za nekretnine savjetovao je domaće i strane klijente u različitim projektima vezanim uz nekretnine i iskustvo naših pojedinaca jamči svakom klijentu da je njegova potencijalna investicija u sigurnim rukama.

Znanje članova našeg tima iz ostalih pravnih područja može pomoći našem klijentu da stekne cjelokupnu sliku planirane kupovine i omogućiti mu savjetovanje koje će mu sačuvati i vrijeme i novac.