Nekretnine

U kontekstu nesigurne investicijske klime te činjenice da su javni registri i dalje u procesu verifikacije, naša ključna zadaća je osigurati da su Vaše nekretninske investicije sigurne.

Naši pravni stručnjaci imaju iskustva s različitim aspektima navedenog pravnog područja, i to od jednostavnog stjecanja zemljišnih čestica u građevinske ili poljoprivredne svrhe, pa sve do kapitalnih projekata vezanih uz nekretnine, koji obuhvaćaju kupovinu zemljišta i izgradnju velikih komercijalnih zgrada, kao primjerice trgovačkih centara. U mogućnosti smo pružiti usluge vezane za prodaju, stjecanje, kupnju te prenamjenu zemljišta.

Našim klijentima nudimo sljedeće usluge:

  • sastavljanje ugovora o kupoprodaji i upis novog vlasnika u odgovarajuće javne registre,
  • ispitivanje i due diligence zemljišnih čestica, obradive zemlje, postojećih građevina i različitih vrsta konstrukcija,
  • sastavljanje ugovora o zakupu i pregovaranje prilikom njihovog sklapanja,
  • asistencija u postupku dobivanja koncesije na nekretnini, uključujući marine i morska dobra,
  • zastupanje klijenata u postupku usvajanja planova prostornog uređenja,
  • pomoć klijentima u svim ostalim slučajevima povezanim s nekretninama, uključujući sve regulatorne postupke.

Naši stručnjaci savjetuju brojne domaće i strane klijente u različitim projektima vezanim za nekretnine te njihovo zadovoljstvo može potvrditi da će Vaša potencijalna investicija biti u sigurnim rukama.

Baratajući stručnim znanjem drugih pravnih područja, naš tim će Vam pomoći da steknete cjelokupnu sliku planirane akvizicije te Vam pritom sačuvati i vrijeme i novac.