Investicije u nekretnine

Budući da je Hrvatska atraktivna turistička destinacija, a pritom i članica EU, nekretninski sektor privlači veliki broj investicija, kako od manjih privatnih, tako i od poslovnih investitora.

Prije svega, cijela hrvatska obala, a posebice veliki gradovi poput Dubrovnika, Splita i Zadra uvijek nude zanimljive investicijske prilike. Isto tako, Istra, a posebno Rovinj – kao jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj – zanimljivi su osobito stranim investitorima. S druge strane, grad Zagreb se razvio tijekom godina te je jedna od top destinacija za odmor i ulaganje. Slijedom navedenog, zbog svoje raznolikosti i regija Hrvatska privlači atraktivne projekte vezane uz nekretnine.

S time u vezi, naši iskusni odvjetnici mogu Vam pomoći s bilo kojom investicijom koju imate u Hrvatskoj, koja može biti privatna investicija kupnje kuće ili apartmana na obali, ali i stjecanje zemljišta na kojem ćete izgraditi proizvodni pogon ili luksuzni hotel. Uz našu pomoć Vaš rizik će biti minimalan i cijeli komplicirani proces kupnje i prodaje, bit će transparentno strukturiran od strane naših iskusnih odvjetnika tako da se Vi možete usredotočiti na druga poslovna pitanja.