Investicije u nekretnine

Budući da je Hrvatska interesantna turistička destinacija i članica EU, nekretninski sektor privlači veliki broj investicija kako od manjih privatnih tako i od poslovnih investitora. Prije svega, cijela hrvatska obala i posebice veliki gradovi poput Dubrovnika, Splita i Zadra uvijek nude zanimljive investicijske prilike za sektor nekretnina.

Nadalje, Istra i posebno Rovinj – kao jedan od najljepših gradova u Hrvatskoj – također su zanimljivi za investicije, ne samo domaćih nego posebno stranih investitora. U drugu ruku, grad Zagreb se razvio tijekom godina te je jedan od top destinacija za posjet i ulaganje. Također, uzevši u obzir činjenicu da je to glavni grad, cijene nekretnina mogu samo rasti. Prema tome, zbog raznolikosti Hrvatske i njezinih regija uvijek postoje projekti vezani uz nekretnine koja se odražava u ukupnoj ekonomiji zemlje.

Uvaživši to, naši iskusni odvjetnici mogu Vam pomoći u bilo kojoj investiciji koju imate u Hrvatskoj, koja može biti privatna investicija kupnje kuće ili apartmana na obali, stjecanje zemljišta na kojem ćete izgraditi proizvodni pogon ili luksuzni hotel. Uz našu pomoć Vaš rizik je minimaliziran i cijeli komplicirani proces kupnje i prodaje, koji završava s registracijom vlasništva, bit će strukturiran od strane naših iskusnih odvjetnika tako da se Vi možete usredotočiti na druga poslovna pitanja.