DR. MATTHIAS WAHL
Odvjetnik

DR. MATTHIAS WAHL

Nakon započete karijere u Njemačkoj, Matthias Wahl nastavio je svoju profesionalnu karijeru kao partner međunarodnog odvjetničkog društva u Sloveniji i Hrvatskoj. Bio je odgovoran za upravljanje kompleksnim akvizicijama te projektima spajanja, pripajanja i restrukturiranja.

Matthias često objavljuje u međunarodnim pravnim časopisima u području korporativnog i insolvencijskog prava. Dr. Matthias Wahl ima bogato iskustvo u savjetovanju međunarodnih, hrvatskih i slovenskih poduzetnika iz različitih sektora, posebno automobilskog, građevinskog, telekomunikacijskog i medijskog sektora. Služi se hrvatskim, njemačkim te engleskim jezikom.

Stručan i uvijek je dostupan.

(Legal500, Commercial, Corporate & M&A, 2019)

Klijenti ističu: "on razumije komercijalnu perspektivu našeg poslovanja," i "zainteresiran je za naše poslovanje i naše poslovne procese, što je za nas iznimno važno."

(Chambers & Partners, Global Guide, 2019)

Matthias je odličan savjetnik u korporativnim i M&A transakcijama, kao i za komercijalne poslovne odnose. U transakcijama uzima stvari u svoje ruke, stvara konkretna rješenja i istovremeno uzima u obzir naš ekonomski interes. Matthias je dostupan u vrlo kratkom vremenskom roku.

(IFLR1000, Financial and corporate, 2018)

zadnje publikacije

kontaktirajte nas