BRANKO SKERLEV
Odvjetnik

BRANKO SKERLEV

Branko Skerlev, LL.M. je hrvatski odvjetnik s više od 10 godina iskustva u područjima bankarstva, financija, tržišta kapitala i korporativnog prava. Zastupa brojne domaće i strane investitore u projektima u Hrvatskoj, uključujući financiranje, spajanje i akviziciju, privatni kapital te rekonstrukciju duga. Dodatno, Branko savjetuje o korporativnim te generalnim komercijalnim i radnim problemima.

"Poznat u industriji investicijskih fondova zbog impresivnog pravnog znanja, iskustva i osobnosti", a kao ključno ime u investicijskim fondovima u Hrvatskoj Skerlev je poznat također po svojoj "regulatornoj ekspertizi tržišta kapitala."

(Legal500, Banking and Finance, 2019)

"Uvijek je na raspolaganju i s njim je lako surađivati". Brankova snažna reputacija nastala je temeljem njegove sposobnosti da se "brzo prilagodi bilo kojem korporacijskom okruženju."

(Legal500, Commercial, coporate and M&A, 2019)

Branko pruža usluge vodećim hrvatskim fondovima privatnog kapitala te rizičnog kapitala.

Branko je redoviti predavač na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta (prvoj poslovnoj školi u SIE koja je dobila prestižnu AACSB akreditaciju). Klijente savjetuje na hrvatskom i engleskom jeziku.

Odvjetnik u suradnji s Odvjetničkim društvom BRADVICA MARIĆ WAHL CESAREC d.o.o. temeljem odobrenja Hrvatske Odvjetničke Komore broj 6419/2017.

kontaktirajte nas